Αυτό είναι π.χ. πρακτικό όταν το ζευγάρι των νεονύμφων έχει δημιουργήσει ένα άλμπουμ αλλά δεν μπορεί να εγκρίνει τις φωτογραφίες / τα βίντεο κατά τη διάρκεια του δικού του γάμου, ενώ όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο πρέπει να εμφανίζονται αμέσως στο άλμπουμ. Αυτή η λειτουργία πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο όταν υπάρχει εμπιστοσύνη στους καλεσμένους.